Лесковчанке уче да се бране помоћу оловке, књиге и торбице на бесплатном семинару „Самоодбрана за жене“ у недељу 03. децембра

Нинђуцу клуб Буђинкан Лесковац традиционално организује седми по реду бесплатни семинар “Самоодбрана за жене”. Захваљујући управи ММА Gym-а, семинар ће се одржати у сали специјализованој за тренинге борилачких вештина 03. децембра 2017. године. Семинар почиње у 12:00 а завршава се у 15 часова и 20 минута. Просторије ММА Gym-а где ће се одржати семинар налазе се у улици Краља Петра И, број 13 (преко пута ресторана Гурман).

Спонзори семинара: Грунер Сербиан д.о.о., Ауто-школа Весна, Ротари клуб Лесковац, ММА Gym.

Untitled-12

Циљ семинара је формирање свести о самоодбрани и о очувању сопственог живота у ситуацијама које угрожавају здравље и живот појединца.
Семинар ће бити подељен у три целине, од којих ће свака заузимати временски интервал од по једног сата (12:00-13:00, 13:10-14:10 и од 14:20-15:20).

Тематске целине које ће бити обухваћене су:

● Психологија нападача ● Анатомија и виталне тачке ● Извођење удараца ● Ефикасне технике самоодбране ● Ситуациони тренинг ● Обука од стране професионалаца ● Импровизована оружја ● Тактичка самоодбрана ● Комбиноване технике ● Одбрана на земљи
● Сачувати живот

15350503_1401345863209936_6881884559018973400_n

Фотографија са прошлогодишњег семинара

Главни инструктор на семинару је Владимир Стевановић (сертификовани Нинђуцу инструктор, носилац црног појаса 7. Дан, председник Удружења грађана Нинђуцу клуб Буђинкан Лесковац, првак државе у Кудо-у (јапански ММА) вишегодишње искуство у разним борилачким вештинама, системима самоодбране, пословима обезбеђења лица и објеката).
На семинару ће говорити и службено лице, помоћник командира полицијске станице Север у Лесковцу, Милош Ђикић, члан Нинђуцу клуба Буђинкан Лесковац.

Од опреме понети удобну одећу, чисте патике (обавезно је да буду чисте), торбу или торбицу, хемијску оловку, и књигу (радиће се технике са наведеним реквизитима).

Позивамо све заинтересоване припаднице женског пола да присуствују семинару, а уколико су већ присуствовале, да дођу и обнове своје знање. Дођите да повећамо сопствену безбедност!

Фејсбук догађај: Бесплатни семинар „Самоодбрана за жене“

Постави коментар