Одржана промоција књиге и семинар „101 креативна идеја – Како да Лесковац буде боље место за живот“ аутора Александра Љубића

22. новембра 2017. године у 16:00 часова, у просторијама софтверске компаније „DCLOUD“ у Лесковцу, одржана је промоција књиге „101 креативна идеја – Како да Лесковац буде боље место за живот“ заједно са семинаром на исту тему.

23897956_10213232742106059_1024914547_n

Циљ семинара и промоције је био промовисање методике идејног и креативног процеса код наших суграђана, а предавач је био аутор публикације Александар Љубић.

О аутору

Александар Љубић, рођен је 14.04.1983.г. у Лесковцу. Основну школу, Јосиф Костић завршио у Лесковцу. Након тога средњу Електротехничку , такође у Лесковцу, а касније дипломирао на Високој Електротехничкој у Нишу, на смеру Примењене Електронике.
Александар је дакле Елекотроинжењер. Уз то је стрип цртач. Познат је по томе што је радио стрипове за Милана Тарота, као и многе друге карикатурне стрипове, илустрације и карикатуре.
Завршио је курс Брзог Читања, бавио се техникама Мапа Ума, и техникама Супер Памћења. На Народном Универзитету у Нишу држао семинаре за брилијантно учење, за професоре и наставнике. Био предавач за карикатуру у Лесковачкој школи стрипа. Један од оснивача Реформистичке странке Лесковца, и бивши члан Градског одбора.

23825575_10213216544901139_623132546_o

Завршио специјални Математички Курс НЛпро груп у Београду.
И сам држао креативне радионице за учење Математике и учење свега уопште. Вршио обуку за старије особе за рачунаре. У медијима се појављивао више пута за више сфери интересовања.

Ради тренутно у трговини, у ланцу маркета Златног Трага , лесковачке Моравке и Приманове, и паралелно држи семинаре презентације, обуке и курсеве, брзог и ефикасног учења, технике памћења и размишљања, афирмативне технике, технике цртања ,стрип цртања за карикатуру и сл. Константно се бави креативним радом , астрологијом, радом на универзалним законима природе „The law of attraction“ као и НЛП техникама.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s